Jeg er uddannet sygeplejerske og har tidligere arbejdet på en lukket psykiatrisk afdeling samt på børneafdelingen på Hvidovre Hospital.
Siden 1992 har jeg arbejdet med familierådgivning og -behandling og fra 2002 med § 75 (tidligere 54,1) støttefunktionen, støtte for forældre med anbragte børn.
Jeg var ansat i en privat familiebehandlingsinstitution på Vesterbro i 10 år, inden jeg i 2002 blev selvstændig med eget firma, der blandt andet tilbyder familierådgivning og -behandling.
Desuden fungerer jeg som støtteperson til unge med bevilget Ungestøtte og særlig støtte til forældre med samvær med anbragte børn.
Jeg har blandt andet gennemgået følgende efteruddannelser og kurser
- 1 årig basisår via Kempler Instituttet og løbende opfølgning
- Kemplers familieterapeutiske uddannelse specielt tilrettelagt til arbejdet i familiebehandlingsinstitutionen, hvor jeg var ansat.
- 1 årig efteruddannelse via Bodynamic International og over nogle år løbende opfølgninger.
- Sorg/krise-kurser via Den Sociale Højskole
- Alkoholbehandling og benzodiazepin-nedtrapning via Dansk Sygepleje Råd
- Løbende kropsterapeutiske og chok/traume-kurser i Relationel Traumeterapi inkl.ressourceorienteret færdighedstræning ved Merete Holm Brantbjerg
- Relationel Traumeterapi – efteruddannelse ved Merete Holm Brantbjerg samt løbende opfølgning
- Åndedrætslærer uddannet ved Lotte Maggie Mogensen, ved firmaet “Bevidst vejrtrækning” og “Øje-Blik”
- Talrige kurser gennem tiden, der relaterer til mine arbejdsområder.
Jeg får supervision ved
- Aut. Psykolog Mirjam Capelle i forhold til familiearbejdet og unge med psykisk sygdom
- Merete Holm Brantbjerg i forhold til familiearbejdet, kropsarbejde og relationel traumeterapi inkl. ressourceorienteret færdighedstræning
Jeg har arbejdet med miljøterapi og cognitiv terapi i familiebehandlingsinstitutionens regi og sidenhen i min praksis.
Jeg inddrager på nuværende tidspunkt mere og mere det kropslige i min relation til familierne i forhold til at arbejde med afgrænsning/grænser, centrering, vejrtrækning og jordforbindelse.
Jeg har talrige andre kurser i forhold til min sygeplejerske-uddannelse og i forhold til funktionen som § 75 støtte, familierådgiver og -behandler. Og jeg holder mig ajour på områder, der har betydning for mine funktioner i de enkelte familier.
Siden januar 2007 har jeg dyrket forskellige varianter af Qi Gong, en kinesisk helbredelsesmetode, som for mig er en god måde at bevare fysisk velvære, ro og rummelighed. Desuden dyrker jeg mindfulness-meditation og bindevævstræning i forskellige former.
Jeg har suppleret det kropslige med en vejrtrækningslærer uddannelse.
Jeg er medlem af foreningen “PS – professionelle støttepersoner” og deltager bl.a. i dette regi i undervisning i lov-stoffet og månedlige ERFAgruppe-samlinger.
Jeg er blandt andet medlem af Børnebasen, Psykiatrifonden, FBU – foreningen for forældre med anbragte børn, Landsforeningen SPOR, Brobyggerne og Danske Soloselvstændige.